Keukens

Wij weten als geen ander dat smaken op het gebied van keukens enorm kunnen verschillen. Daarom is onze collectie ook zeer breed en divers.

Zo kunt je bij ons terecht voor landelijke keukens, moderne keukens en greeploze keukens. Maar ook voor de keukens met een houtlook uitstraling of voor design keukens ben je bij ons aan het juiste adres.

Jouw nieuwe keuken

Hier start je ontdekkingsreis. Laat je inspireren door de diverse mogelijkheden op het gebied van keukens, keukenbladen en keukenapparatuur.

We helpen je graag met een passend advies voor jouw keukenruimte. Kom eens langs in onze showroom in Woonbelevingscentrum LIV. We gaan graag samen aan de slag om jouw droomkeuken te realiseren.

SieMatic SLX

Moderne keukens

Bij een moderne keuken voeren strakke lijnen de basis. Een minimalistich design, een gladde afwerking en de nieuwste keukenapparatuur. Greeploos of met greep. De keuze is enorm.

Greeploze keukens

Ook een greeploze keuken kenmerkt zich door de strakke lijnen. Een rustige uitstraling en talloze mogelijkheden. Kies voor geheel greeploos of semi-greeploos. Touch-to-open of met greeplijsten.

Pronorm keuken

Hout(look) keukens

Houten en houtlook keukens hebben een warme uitstraling. Combineer de hout(look) met andere kleuren voor een modern tintje. Of ga voor een écht landelijke keuken. De keuze aan houtfineer en houtlook fronten is groot.

Landelijke keuken

Landelijke keukens

Een landelijke keuken straalt warmte en gezelligheid uit. Een prachtige combinatie van klassieke, natuurlijke en strakke elementen zorgen voor een perfecte balans. En dat met een vleugje nostalgie.

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700