Over ons

Het is ons primaire doel om je te inspireren en binnen de grenzen van je budget, de keuken van jouw dromen te realiseren. Samen zullen we alle mogelijkheden verkennen en creëren wij een uniek resultaat voor jouw keukenruimte.

Houd je van landelijk of modern? Ben je op zoek naar een greeploze keuken of juist een keuken met greep? Wat je wens ook is, bij Keuken Design Nijmegen ben je aan het juiste adres. Ontdek de verschillende keukenopstellingen, stijlen, keukenbladen en mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur.

Keuken Design Nijmegen

De keuken is vaak het middelpunt van de woning. We helpen je dan ook graag bij de realisatie van jouw droomkeuken. In een ongedwongen sfeer inspiratie opdoen in onze showroom of een van de verschillende modelwoningen.

Op basis van de keukentekeningen denken we mee over oplossingen die aansluiten bij jouw wensen en komen we met een persoonlijk advies. Laat je inspireren.

Ons team

Keuken Design Nijmegen LIV

Je vindt ons in Woonbelevingscentrum LIV.

Het LIV-concept is uniek in Nederland, een cross-over van bouwbedrijven en retailers. We begeleiden je tijdens het hele traject van aankoop tot wonen én daarna.

Op een relaxte manier beslissingen nemen voor je nieuwe woning. Alles onder één dak. Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw droomkeuken.

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700