Greeploze keukens

Strakke lijnen, een minimalistisch design en een exclusieve look. Dat zijn kenmerken van een greeploze keuken. Laat je inspireren of kom eens langs in onze keukenshowroom. We helpen je graag met een passend advies.

Verschillende kleuren, materialen en apparatuur in je greeploze keuken

Onderstaande greeploze keukens geven een impressie van de mogelijkheden. Je hebt keuze uit meer dan 100 kleuren, diverse keukenbladen zoals graniet, composiet, keramiek en kunststof. Ook bieden wij verschillende merken keukenapparatuur aan zoals Miele, Siemens, ATAG en AEG, Bora en Quooker.

Een greeploze keuken die qua opstelling perfect in de ruimte past

Er zijn talloze mogelijkheden wanneer je kiest voor een greeploze keuken. Of je nu op zoek bent naar een hoekkeuken, een rechte keuken of een keuken met eiland. Een greeploze keuken kan altijd gerealiseerd worden. We zorgen ervoor dat deze perfect past in de keukenruimte.

Inspiratie greeploze keukens

  • SieMatic SLX Keuken Design Nijmegen -3
  • SieMatic SLX Keuken Design Nijmegen -2
  • Hacker keuken donker
  • Hacker eilandkeuken wit
  • Pronorm keuken

Greeploze hoekkeukens

Een strak en minimalistisch design. Ook als je op zoek bent naar hoekkeuken kun je kiezen voor een greeploze opstelling. Een hoekkeuken heeft een erg praktische vorm en biedt alle luxe die een keuken nodig heeft. Of je nu kiest voor een zwarte, witte of grijze keuken, een greeploze hoekkeuken is altijd mogelijk. We helpen je graag bij de realisatie van je nieuwe keuken.

Een greeploze leefkeuken

De keuken is vaak het hart van het huis. Dat maakt een greeploze keuken ook sfeervol en gezellig. Zeker in combinatie met een kookeiland of bar. Gezellig samen koken met de hele familie, of de dag doornemen tijdens het koken samen met vrienden. Dat is hoe een échte leefkeuken moet zijn.

Greeploze keukens met kookeiland

Een geliefde opstelling, de keuken met kookeiland. Ook bij moderne keukens wordt vaak gekozen voor een keuken met eiland of bar. Meer werkruimte, sfeer en luxe. De strakke lijnen zorgen ervoor dat je nieuwe moderne keuken een echte eyecatcher is. Combineer verschillende keuken kleuren of ga voor eenvoud en minimalistisch design.

Keukeninspiratie

Laat je inspireren en start je ontdekkingsreis in onze showroom. Ontdek de talloze mogelijkheden op het gebied van keukenkleuren, keukenbladen en apparatuur. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en maken een persoonlijk ontwerp.

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700