Houten en houtlook keukens

Een houten of houtlook keuken geeft een knus en warm gevoel. Erg sfeervol en het geeft een unieke uitstraling. Laat je inspireren of kom eens langs in onze keukenshowroom. We helpen je graag met een passend advies.

Verschillende kleuren, materialen en apparatuur in je houten keuken

Onderstaande keukens geven een impressie van de mogelijkheden. Je hebt keuze uit diverse kleuren en materialen en diverse keukenbladen zoals graniet, composiet, keramiek en kunststof. Ook bieden wij verschillende merken keukenapparatuur aan zoals Miele, Siemens, ATAG en AEG, Bora en Quooker.

Een houtlook keuken die qua opstelling perfect in de ruimte past

Er zijn talloze mogelijkheden wanneer je kiest voor een houten of houtlook keuken. Of je nu op zoek bent naar een hoekkeuken, een rechte keuken of een keuken met eiland. Een houten of houtlook keuken kan altijd gerealiseerd worden. We zorgen ervoor dat deze perfect past in de keukenruimte.

Inspiratie houten- en houtlookkeukens

  • SieMatic SLX Keuken Design Nijmegen -3
  • Hacker houtlook keuken
  • Hacker houten keuken
  • Pronorm keuken

Houten hoekkeukens

Als je op zoek bent naar een sfeervolle hoekkeuken dan is een houten of houtlook hoekkeuken een goed idee. Een hoekkeuken heeft een praktische vorm en biedt alle luxe die een keuken nodig heeft. Alle benodigde apparatuur, voldoende opbergruimte en een ruime keuze aan kleuren. We helpen je graag bij de realisatie van je nieuwe hoekkeuken.

Een houten- of houtlook leefkeuken

De keuken is vaak het hart van het huis. Dat maakt een hout(look) keuken ook sfeervol en gezellig. Zeker in combinatie met een kookeiland of bar. Gezellig samen koken met de hele familie, of de dag doornemen tijdens het koken samen met vrienden. Dat is hoe een échte leefkeuken moet zijn.

Houtlook keukens met kookeiland

Een geliefde opstelling, de keuken met kookeiland. Ook bij moderne keukens wordt vaak gekozen voor een keuken met eiland of bar. Meer werkruimte, sfeer en luxe. De strakke lijnen zorgen ervoor dat je nieuwe moderne keuken een echte eyecatcher is. Combineer verschillende keuken kleuren of ga voor eenvoud en minimalistisch design.

Keukeninspiratie

Laat je inspireren en start je ontdekkingsreis in onze showroom. Ontdek de talloze mogelijkheden op het gebied van keukenkleuren, keukenbladen en apparatuur. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en maken een persoonlijk ontwerp.

Adviesgesprek inplannen

Onze keuken adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Samen stellen we een keuken samen die perfect past binnen de keukenruimte. Geheel naar je wensen en binnen het gestelde budget.

Maak een afspraak zodat we ruimschoots de tijd kunnen nemen voor je bezoek.

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700