Landelijke keukens

Je voelt je direct thuis in een landelijke keuken. Een warm karakter, bijzondere afwerking en natuurlijke materialen. Dat zijn kenmerken van een landelijke keuken. Laat je inspireren of kom eens langs in onze keukenshowroom. We helpen je graag met een passend advies.

Warme kleuren, materialen en apparatuur in je nieuwe landelijke keuken

Onderstaande landelijke keukens geven een impressie van de mogelijkheden. Je hebt keuze uit meer dan 100 kleuren, diverse keukenbladen zoals graniet, composiet, keramiek en kunststof. Ook bieden we verschillende merken keukenapparatuur aan zoals Miele, Siemens, ATAG en AEG, Bora en Quooker.

Diverse keukenopstellingen mogelijk bij landelijke keukens

Er zijn talloze mogelijkheden wanneer je kiest voor een landelijke keuken. Of je nu op zoek bent naar een hoekkeuken, een rechte keuken, een keuken met eiland of sfeervolle keuken met bar. Een landelijke keuken kan altijd gerealiseerd worden. We zorgen ervoor dat deze perfect past in de keukenruimte.

Inspiratie landelijke keukens

  • Hacker hoekkeuken
  • Hacker houtlook keuken

Landelijke hoekkeukens

Een warm en sfeervol design. Ook als je op zoek bent naar hoekkeuken kun je kiezen voor een landelijke stijl. Een hoekkeuken heeft een praktische vorm en biedt alle luxe die een landelijke keuken nodig heeft. Of je nu kiest voor een zwarte, witte of houten keuken, een hoekkeuken met of zonder greep. We hebben altijd een landelijke hoekkeuken die bij je past.

Een landelijke leefkeuken

De keuken is vaak het hart van het huis. Dat maakt een landelijke keuken sfeervol en gezellig. Zeker in combinatie met een kookeiland of bar. Gezellig samen koken met de hele familie, of de dag doornemen tijdens het koken samen met vrienden. Dat is hoe een échte leefkeuken moet zijn.

Landelijke keukens met kookeiland

Een geliefde opstelling, de keuken met kookeiland. Ook bij landelijke keukens wordt vaak gekozen voor een keuken met eiland of bar. Meer werkruimte, sfeer en gezelligheid. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat je nieuwe landelijke keuken een echte eyecatcher is. Combineer verschillende keuken kleuren en materialen voor een unieke keuken.

Keuken inspiratie

Laat je inspireren en start je ontdekkingsreis in onze showroom. Ontdek de talloze mogelijkheden op het gebied van keukenkleuren, keukenbladen en apparatuur. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en maken een persoonlijk ontwerp.

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700