Moderne keukens

Strakke lijnen, een minimalistisch design en een exclusieve look. Dat zijn kenmerken van een moderne keuken. Laat je inspireren of kom eens langs in onze keukenshowroom. We helpen je graag met een passend advies.

Moderne kleuren, materialen en apparatuur in je keuken

Onderstaande moderne keukens geven een impressie van de mogelijkheden. Je hebt keuze uit meer dan 100 kleuren, diverse keukenbladen zoals graniet, composiet, keramiek en kunststof. Ook bieden we verschillende merken keukenapparatuur aan zoals Miele, Siemens, ATAG en AEG, Bora en Quooker.

Diverse keukenopstellingen mogelijk bij moderne keukens

Er zijn talloze mogelijkheden wanneer je kiest voor een moderne keuken. Of je nu op zoek bent naar een hoekkeuken, een rechte keuken, een keuken met eiland of sfeervolle keuken met bar. Een moderne keuken kan altijd gerealiseerd worden. We zorgen ervoor dat deze perfect past in de keukenruimte.

Inspiratie moderne keukens

  • Hacker keuken donker
  • SieMatic SLX Keuken Design Nijmegen -3
  • SieMatic SLX Keuken Design Nijmegen -2
  • keukentrends 2021

Moderne hoekkeukens

Een strak en minimalistisch design. Ook als je op zoek bent naar hoekkeuken kun je kiezen voor een moderne stijl. Een hoekkeuken heeft een praktische vorm en biedt alle luxe die een moderne keuken nodig heeft. Of je nu kiest voor een zwarte, witte of grijze keuken, een hoekkeuken met of zonder greep. We hebben altijd een moderne hoekkeuken die bij je past.

Een moderne leefkeuken

De keuken is vaak het hart van het huis. Dat maakt een moderne keuken sfeervol en gezellig. Zeker in combinatie met een kookeiland of bar. Gezellig samen koken met de hele familie, of de dag doornemen tijdens het koken samen met vrienden. Dat is hoe een échte leefkeuken moet zijn.

Moderne keukens met kookeiland

Een geliefde opstelling, de keuken met kookeiland. Ook bij moderne keukens wordt vaak gekozen voor een keuken met eiland of bar. Meer werkruimte, sfeer en luxe. De strakke lijnen zorgen ervoor dat je nieuwe moderne keuken een echte eyecatcher is. Combineer verschillende keuken kleuren of ga voor eenvoud en minimalistisch design.

Keuken inspiratie

Laat je inspireren en start je ontdekkingsreis in onze showroom. Ontdek de talloze mogelijkheden op het gebied van keukenkleuren, keukenbladen en apparatuur. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en maken een persoonlijk ontwerp.

Adviesgesprek inplannen

Onze keuken adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Samen stellen we een keuken samen die perfect past binnen de keukenruimte. Geheel naar je wensen en binnen het gestelde budget.

Maak een afspraak zodat we ruimschoots de tijd kunnen nemen voor je bezoek.

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700