Pronorm
keukens

Een greep uit onze collectie Pronorm keukens. Onderstaande beelden zijn bedoeld om je een impressie te kunnen geven van de mogelijkheden. Natuurlijk zijn er talloze mogelijkheden. We hebben meer dan 150 kleuren in onze collectie.

Een persoonlijk advies voor jouw keukenruimte? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. We helpen je graag bij de realisatie van jouw droomkeuken.

Pronorm X-line en Y-line keukens

De greeploze keukencollectie van Pronorm, de X-line en Y-line. Deze lijn heeft diverse mogelijkheden qua design. Bij de Pronorm X-line is de greeplijst in het front geïntegreerde en bij de Pronorm Y-line kies je voor een greepprofiel in C-vorm, leverbaar in diverse kleuren. Dit kunnen we toepassen voor de hele keukenbreedte.

Pronorm Classicline en Proline

Van traditioneel tot modern, van compact tot royaal. De keuken wordt een sfeervolle plaats waar je heerlijk kunt koken en leven. Met een ruime keuze aan kleuren, materialen en vormgeving. De Classiclijn is traditioneel en prijsgeoriënteerd, de Proline is ook veelzijdig. Op zoek naar een keuken met greep? Samen geven we jouw nieuwe keuken vorm.

Meer inspiratie

Adviesgesprek inplannen

Onze keuken adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Samen stellen we een keuken samen die perfect past binnen de keukenruimte. Geheel naar je wensen en binnen het gestelde budget.

Maak een afspraak zodat we ruimschoots de tijd kunnen nemen voor je bezoek.

Pronorm keukens prijzen

Pronorm staat voor kwaliteit en service, met innovatieve ontwerpideeën. De keuze is groot en de productlijnen van Pronorm bieden een hoge mate van flexibiliteit voor je nieuwe keuken. Daarnaast hebben zij een optimale prijs- en prestatieverhouding. De prijzen van een Pronorm keuken verschillen. Je vindt altijd een keuken die past binnen je budget.

Een Pronorm keuken op maat

We helpen je graag met een persoonlijk advies. Samen kijken we naar je wensen, de keukenruimte en het beschikbare budget. De mogelijkheden zijn groot. Kies voor een Pronorm keuken of kies voor een keuken van Häcker of SieMatic. Wat je ook zoekt, bij Keuken Design Nijmegen ben je aan het juiste adres.

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700