SieMatic
keukens

Keukens zijn leefruimtes, onderdeel van het grotere geheel. SieMatic biedt oplossingen voor elke woon- en leefsituatie. Prachtige design keukens. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook achter de fronten gaat de waardevolle kern van SieMatic schuil.

Ontdek de drie lifestyles van SieMatic: Urban, Pure en Classic. Verschillende keukenstijlen met kwaliteit van het hoogste niveau. Tijdloze elegantie en ook voor detail.

SieMatic Urban

De SieMatic lifestyle Urban kenmerkt zich door verschillende objecten en contrasten te combineren. Waar vroeger hard werd gewerkt, wordt nu ontspannen geleefd: industriële gebouwen zijn woonruimtes geworden.

Van het leven genieten, de natuur dichterbij halen en met familie en vrienden koken. Het gevoel van vrijheid en persoonlijkheid. Dat is waar SieMatic Urban voor staat.

SieMatic Pure

Een oase van rust met een SieMatic Pure keuken. Royale vormen, met gevoel gekozen kleuren en het vermijden van teveel decoratieve elementen zorgen voor sfeer en balans.

De functies van de keuken zijn subtiel geïntegreerd in de keukenmeubelen en een precieze afwerking tot in het kleinste detail. Met of zonder grepen, er zijn talloze mogelijkheden voor puristische keukens.

SieMatic Classic

Een enthousiasme voor ambachtelijke en authenthieke meubelen. Klassiek in een nieuwe compositie. U kunt alles geheel naar smaak combineren: matte en glanzende oppervlakten, lichte en donkere materialen, greeploos en met grepen.

U kunt klassieke thema’s op een moderne wijze interpreteren met een SieMatic Classic keuken.

Meer SieMatic inspiratie

  • SieMatic SLX Keuken Design Nijmegen -3
  • SieMatic SLX Keuken Design Nijmegen -6
Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700