Nieuwe keukenshowroom binnen LIV

We hebben een flinke verbouwing ondergaan. De vernieuwde showroom binnen LIV is een lust voor het oog. De perfecte plek om inspiratie op te doen voor de keuken in je nieuwe woning. Diverse opstellingen, stijlen en kleuren. Vanaf heden mag Keuken Design Nijmegen zich ook trotse dealer van SieMatic keukens noemen.

SieMatic Keukens

Al meer dan 90 jaar een begrip in de keukenwereld. SieMatic staat niet voor niets voor innovatie, luxe en functionaliteit. De keukens zijn geliefd om hun strakke lijnen, het beste oog voor details en de beste functionaliteit. Innovatieve oplossingen. Keukens als leefruimtes in drie stijlen: Urban, Pure en Classic. Deze drie stijlen zijn te bewonderen in de showroom. Ontdek welke stijl het beste bij je past.

SieMatic Urban

Keukendesign waarin alles mag. Laat je creativiteit de vrije loop met de SieMatic Urban keukenstijl. Deze stijl is geïnspireerd op het bruisende leven in de stad. Natuurlijke materialen staan centraal. Denk aan beton, houtstructuren en rvs.

SieMatic Classic

Klassiek en modern smelten samen tot een uniek ontwerp in de SieMatic Classic keukens. Exclusieve materialen zoals glas en roestvrijstaal of hout komen samen tot een harmonieus geheel.

SieMatic Pure

Zorgvuldig gekozen materialen en zorgen voor een oase van rust in de keukenruimte. Minimalistisch en tijdloos. Door de eenvoud kun je een ontspannen en rustige sfeer creëren.

Nieuw: SieMatic SLX

Deze unieke lijn van SieMatic is vanaf heden ook te bewonderen bij Keuken Design Nijmegen. Dit is het nieuwe greeploos. Een verlichte greeplijst, de perfecte hoek en een perfect aanvoelende structuur van de greeplijst maakt de SieMatic SLX een absolute blikvanger.

De keuken en woonkamer versmelten dankzij de vrijstaande meubelen met de afwerking, materialen en kleuren van de keuken. Bekijk onze blog. >> SieMatic SLX

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700