Quooker, een kraan die alles kan

Naast koud, warm en kokend water geeft de Quooker kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Een multifunctionele alleskunner. Er zijn verschillende modellen en kleuren. Zo is er altijd wel een kraan die past in je nieuwe keuken. Of je nu kiest voor een moderne of landelijke stijl.

Quooker kraan de voordelen

De Quooker.

  • Alles uit één kraan
  • 100% veilig en kindvriendelijk
  • Duurzaam
  • Energiebesparend
  • Ruimtebesparend
  • Het lekkerste drinkwater
  • Verschillende modellen en kleuren
  • Uiterst compact reservoir

De voordelen van een Quooker

Een Quooker kraan is dus echt een alleskunner. Naast koud, warm en kokend water nu ook uit te breiden met gefilterd en bruisend water.
Deze kraan is multi-inzetbaar, tijdbesparend en verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Dit zijn de voordelen van een Quooker:

# Multi inzetbaar

Thee zetten, borden voorverwarmen, melkflesjes bereiden en blancheren. Het schoonmaken van een aangekoekte koekenpan of het ontvetten van een ovenschaal. Of het gemak tijdens het koken. Voor bijna alle gerechten die we maken, heb je kokend water nodig. Het koken van pasta, rijst of aardappelen gaat nu velen malen sneller.

# Ruimtebesparend

Een Quooker betekent meer ruimte in de keuken. Bespaar ruimte op je aanrechtblad en in de keukenkastjes. Je hebt geen theekoker meer nodig en het Quooker reservoir is erg compact. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over in het keukenkastje onder de spoelbak.

# Veilig

Een niet-massieve kokendwaterstraal zorgt ervoor dat je je niet kunt verbranden omdat de straal uit allemaal kleine druppeltjes bestaat. Je hebt je handen dan al teruggetrokken voordat je je echt brandt. Daarnaast geeft een Quooker nooit zomaar kokend water dankzij de kindveilige bedieningsknop. Je moet de knop tweemaal indrukken en draaien voordat er kokend water uit de kraan komt.

# Energiebesparend

Een Quooker COMBI gebruikt door de warmte-isolatie 50% minder energie om water op temperatuur te houden dan een normale keukenboiler. Daarnaast leveren de boilers niet alleen kokend water, maar ook warm water. Je kunt hem dus als keukenboiler gebruiken. Met energielabel A ook nog eens een duurzame keuze.

De verschillende Quooker kranen

Quooker Flex

Een flexibele uitrekslang voor warm en koud water. Niet alleen handig voor de afwas, maar ook voor kinderen. Nog steeds 100% veilig in gebruik want de Quooker Flex kan nooit kokend water geven als de uitrekslang uitgetrokken is.

Quooker Fusion

De Quooker Fusion is verkrijgbaar in vier varianten: chroom, roestvrijstaal, matzwart en goud. Kies voor een ronde- of rechte uitloop. Combineer je kraan nu met de Quooker CUBE, voor koel bruisend en gefilterd water.

Quooker Classic Fusion

De Quooker Fusion Classic, een tijdloze klassieker. Deze alles-in-één-kraan is verkrijgbaar in chroom, roestvrijstaal, nikkel glans en messing platina. Ook bij deze variant heb je de keuze uit een ronde of rechte uitloop.

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700