Zo verloopt het adviesgesprek

De weg naar jouw nieuwe droomkeuken. We leggen je graag uit hoe een adviesgesprek verloopt met een van de adviseurs van Keuken Design Nijmegen. We nemen graag de tijd voor je bezoek. Een adviesgesprek duurt gemiddeld 2,5 uur.

Een inspiratieronde door de showroom

Jouw zoektocht start met een inspiratieronde. Onze merken SieMatic, Häcker en Pronorm zijn op verschillende plekken binnen LIV te bewonderen. Neem eens een kijkje in de keukens van de modelwoningen en maak een ronde door het speciale keukengedeelte binnen LIV.

Met keuze uit meer dan 150 kleuren en diverse merken apparatuur zoals o.a. Bora, Quooker, Miele, ATAG en Siemens vind je altijd een keuken die bij je past. Ook bieden wij een ruime keuze aan materialen en kleuren voor je keukenblad en zijn er talloze mogelijkheden als het gaat om de indeling van de keukenkasten en lades.

Aan de tekentafel

Welke mogelijkheden zijn er binnen de ruimte? Wat is de gewenste indeling? Wij zijn al op de hoogte gesteld van de mogelijkheden binnen de keukenruimte. En op basis van de mogelijkheden en je wensen kunnen we meteen aan de slag met het maken van een ontwerp. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Een keuken moet perfect bij je passen en gaat heel wat jaren mee. Het is dus belangrijk om al je wensen en behoeften mee te nemen in het ontwerp.

Keuzes, keuzes, keuze

Samen kijken we naar het materiaal, de kleuren en de gewenste apparatuur. Kunststof, graniet of toch liever composiet? Glanzende of matte fronten? Greeploos of met greep? We nemen alle keuzes met je door om tot het perfecte ontwerp te komen.

Wij gaan voor je aan de slag!

Nu je al die keuzes hebt gemaakt, kun je achterover leunen. Wij gaan voor je aan de slag. Op basis van je wensen stellen we een overzichtelijke en transparante offerte op.

Is deze akkoord? Dan zetten we het keukenontwerp om in technische tekeningen, zodat het leidingwerk op de juiste plek komt te zitten. Maak je niet druk, wij regelen dit voor je. Ook over het inmeten, het leveren en het plaatsen van de nieuwe keuken hoef jij je niet druk te maken.

Wij ontzorgen van A tot Z. Voor je het weet sta je heerlijk te koken in je nieuwe keuken!

Over Keuken design Nijmegen

Graag bieden wij je een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme keukenoplossingen.

Contact

Neem contact op
Plan je route

Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

verkoop@kd-nijmegen.nl
Tel: +31 (0)85-070 7700